Vanliga frågor och svar

Hur beställer jag kort?

Börja med att kontakta oss via kontaktformuläret. Vi lägger sedan upp dig som kund i vår kundportal där du enkelt kan beställa nya kort via några få knapptryck.

Hur skickar jag min design till er?

Du kan använda vårt beställningsformulär för att ladda upp dina filer. Om du skickar något som har en speciellt typsnitt, glöm inte att skicka med fonterna. Du kan välja att zippa allt till en fil eller ladda upp flera filer i samma formulär. Om du vill kan du även skicka materialet via e-post till info@tryckkort.se, alternativt dela filerna till info@tryckkort.se via Dropbox eller Google drive.

I vilket format ska jag skicka min design?

Vi föredrar att få designen i photoshop format (.psd) men det går även bra med pdf, eps eller tif. Storleken är Standardformatet CR80 (85,6 x 54 mm) i upplösningen 600 dpi.

Jag vill bara ha 1 eller några få plastkort, går det och vad kostar det?

Det går jättebra att beställa små mängder hos oss, vi har en helt automatiserad process och kan därför hålla låga priser. Priset varierar lite beroende på vilka tekniker du behöver på kortet, för att kunna ge ett exakt pris, vänligen kontakta oss och berätta vad du behöver för typ av kort.

Vad kostar frakten?

Korten skickas med Postnord och varierar på storlek på ordern. Dock alltid minst 49 kr då det täcker paketering och administration av paketet.

vad har ni för tillbehör till korten?

Vi har en del tillbehör till kort som du hittar under produkter och tillbehör. Vi kan få tag på det mesta, saknar du något så kontakta oss så kan vi säkert ordna med vad du behöver.

Trycker ni utbildningsbevis?

Ja, vi trycker regelbundet utbildningsbevis åt flera aktörer. Vi lägger upp din mall i vår kundportal och du fyller enkelt i namnlistor online och får korten inom ett par vardagar. Det går att beställa så få som 1 kort i taget.

Har ni prisgaranti?

Finner du samma produkt, i samma utförande och med samma leveranstid hos ett annat företag som erbjuder produkten till den svenska marknaden så trycker vi till ett lägre pris! Konkurrentens pris måste kunna hänvisas till. Du måste göra anspråk på prisnedsättningar innan du lagt din beställning.

Hur lång tid efter beställning får jag korten?

Oftast kan vi skicka korten 1-3 dagar efter beställning om vi har allt i lager. Oftast redan samma dag.